Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προιόντα μέσω του site και να εξοφλήσετε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα στον παρακάτω λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η ο χρόνος παραγγελίας ισχύει, από τη στιγμή που ο λογαριασμός ενημερωθεί με την κατάθεση του ποσού.
Παρακαλούμε στην κατάθεση να γράφετε ονοματεπώνυμο καταθέτη ή κωδικό παραγγελίας που αναγράφεται στην απάντηση που θα λάβετε από εμάς με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Αριθμός λογαριασμού στην ALPHA BANK: GR2701401190119002002018840
Δικαιούχος/οι λογαριασμού: ΒΟΥΛΑ-ΜΑΥΟDΕCΟ Ι.Κ.Ε .


 

Πιστωτική Κάρτα

Αγορές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε συνεργασία με το ασφαλές περιβάλλον της την τράπεζας ALPHA BANK. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
**To Masterpass είναι μία νέα υπηρεσία της Mastercard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants


 

PAYPAL

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της “πληρωμής”.Εξόφληση στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μας, τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή τους.