Η εταιρία

 

Ένας χρωματιστός παράδεισος από υφάσματα, ταπετσαρίες, υφές, αλλά και ιδέες που με ενθουσιασμό θα σας δώσω, σας περιμένει!

Στο showroom μπορείτε να δείτε όλα όσα υπάρχουν στο MayoDeco.gr από κοντά, αλλά και να σας βοηθήσω να οργανώσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ένα δωμάτιο, ή μια ιδιαίτερη γωνιά. Μαζί μπορούμε να ανανεώσουμε παλιά έπιπλά σας, αντικείμενα που αγαπάτε και δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε, να φτιάξουμε φωτιστικά, χρηστικά αντικείμενα και να δημιουργήσουμε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί!

Ελάτε με μέτρα και φωτογραφίες να δουλέψουμε μαζί. Κλείστε ραντεβού!

Μαρία ΠαπαδογρηγοράκουΜετά από αρκετά χρόνια εργασίας, εμπειρίας και δημιουργίας, η αγάπη μου για τη διακόσμηση και το design με οδήγησε να φτιάξω το MayoDeco.gr

Το σπίτι μας, ο εργασιακός μας χώρος, εκεί όπου περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας μας, είναι το μέρος που θέλουμε να νιώθουμε όμορφα και προπαντός οικεία.

Στο MayoDeco.gr θα βρείτε ότι θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το σπίτι, ή τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας!

Βασική προϋπόθεση στη δουλειά μου, είναι να ακολουθώ το στυλ και τις ανάγκες των ανθρώπων που με εμπιστεύονται, και ο στόχος είναι μου να προτείνω λύσεις που θα τους κάνουν να αισθάνονται ευτυχία στο χώρο τους.

Παρακολουθώ τις τάσεις της διακόσμησης, ενημερώνομαι, εξελίσσομαι και δουλεύω ψάχνοντας ότι καινούριο θα ομορφύνει τη ζωή μας. Έτσι δημιούργησα μια γκάμα για όλα τα γούστα, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς!

Πάντα αισθανόμουν τον προσωπικό μου χώρο σαν καταφύγιο. Αυτό θέλω και για εσάς!
Μαρία Παπαδογρηγοράκου – διακοσμήτρια

Showroom