Υπέροχο, ιδιαίτερο εκκεντρικό design από τη Ρουμανία!

Υπέροχο, ιδιαίτερο εκκεντρικό design από τη Ρουμανία!

24/10, 2020

 

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και πολύ maximal τύπος. Ούτε και μίνιμαλ με λες. Τα τελευταία χρόνια όμως κάθε φορά που βλέπω καινούριες συλλογές, πάντα ξεχωρίζω κάτι από την κάθε νέα σειρά και το θέλω στο χώρο μου. Ταπετσαρίες, υφάσματα, χαλιά, κουρτίνες, σιγά σιγά γεμίζω τον χώρο μοτίβα και συνδυασμούς. Πλέον οι αναπάντεχοι συνδυασμοί μου βγαίνουν αβίαστα και προκαλώ πολλές φορές τον πελάτη να τολμήσει μέσα από έναν φλύαρο συνδυασμό, φλοράλ patterns πάνω σε ένα υπερρεαλιστικό φόντο. Φυσικά όταν βλέπω ότι ο πελάτης το σηκώνει! Αν και τα τελευταία χρόνια σαν να μου συνεργάζομαι όλο και περισσότερο με ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με μένα.


Έτσι μόλις είδα αυτή την εταιρία την ερωτεύτηκα! Έντονα, φολκλόρ, μαξιμαλιστικά μοτίβα, με πολλή πληροφορία, θέματα με περιεχόμενο, πάντα επιμελώς σχεδιασμένα και με concept πίσω από κάθε συνδυασμό. Είναι μια εταιρία σίγουρα εκκεντρική, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, όμως αυτό είναι που την καθιστά διαφορετική και κάθε προιόν από αυτή την εταιρία θα έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο χώρο. Πάρτε μια ιδέα!

To σχέδιο διαθέτει χειροποίητα χαρακτικά αγγέλων και θεών, καθώς και πλούσια σχέδια -στολίδια που δημιουργήθηκαν γύρω στο 1700 από τον Γερμανό καλλιτέχνη Johann Georg Wolfgang.
Μεγάλα φλοράλ μοτίβα με λουλούδια από κήπους με αναγεννησιακές επιρροές!
Τα προιόντα τους κατασκευάζονται από ποιοτικά, πολυτελή υλικά με φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες. Με επιρροές στο σχεδιασμό απο διάφορες κουλτούρες του κόσμου τις οποίες εντάσσουν στην παραγωγή των σειρών, παράγουν νέα, μοντέρνα με ιδιαίτερο χαρακτήρα σχέδια και δείχνουν διαφορετικά στυλ κάθε φορά. Με vintage αναφορές και χωρίς φόβο να συνδυάσουμε χρώματα και σχέδια, τους υποστηρίζουμε απόλυτα και μαζί δημιουργούμε χώρους υψηλής αισθητικής.

Μαρία Παπαδογρηγοράκου
Interior desingerΓια να μην ξεχνιόμαστε,
Join me
Facebook

Instagram

Tags: ταπετσαρία design φολκλόρ μοτίβα λουλούδια ύφασμα διακόσμηση interior design ζωγραφική