Οι τάσεις στα χρώματα

Οι τάσεις στα χρώματα

24/03, 2022

 


 

H εποχή της άνοιξης είναι η ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα, για προσωπική ανανέωση αλλά και ανανέωση του χώρου μας. Με διάθεση αλλαγής, με φρέσκιες ιδέες και νέες προτάσεις, βγαίνοντας από έναν δύσκολο χειμώνα ειδικά φέτος, το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Και όταν λέμε για ανανέωση χώρου, ίσως το πρώτο πράγμα μας έρχεται στο μυαλό, είναι να βάψουμε το σπίτι μας. Και επειδή φέτος όλο και περισσότεροι μου ζητάτε συμβουλές γιατί σκοπεύετε να βάψετε τον χώρο σας, είπαμε να σας προτείνουμε τις δυο επίκαιρες τάσεις αποχρώσεων του σύμφωνα με τις προτάσεις που δίνουν οι μεγαλύτερες εταιρίες του εξωτερικού.

 

Ξεχωριστές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.

Και τα δυο είναι χρώματα που δίνουν αρμονία και φυσική ηρεμία σε έναν χώρο. Είναι ένας συνδυασμός γλυκός, τολμηρός, που παλαιότερα δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να κάνουμε. Αποπνέουν ζωηράδα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με υφάσματα για κουρτίνες και έπιπλα, είτε επιλέγοντας να κάνουμε αντίθεση με διαφορετικά χρώματα είτε με τις ίδιες τις αποχρώσεις τους, πιο ανοιχτές, πιο σκούρες ή πιο έντονες.Very Peri είναι η πρόταση της Pantone, περιγράφοντας το ως μια δυναμική απόχρωση του μπλε σε συνδυασμό με έναν ζωηρό τόνο του βιολετί.O οίκος Farrow & Ball προτείνει το Breakfast Room Green περιγράφοντας το ως το πιο χαρούμενο πράσινο της εταιρίας.
 
Είμαι δίπλα σας, να σας συμβουλέψω, να σας προτείνω συνδυασμούς και να σας διευκολύνω έτσι ώστε να μην φοβάστε να επέμβετε στο σπίτι σας και με σιγουριά, μαζί να δημιουργήσουμε τον χώρο που ονειρεύεστε!
 
 
 
     
 


   
 
 

 
 
        

 
     
 
     
      

       
 

Σας αφήνω να εμπνευστείτε…
 
Μαρία Παπαδογρηγοράκου
Interior designer


Για να μην ξεχνιόμαστε,

Joinme
Facebook
Instagram

pics: MayoDeco, pinterest 

Tags: color pantone. green purple blue lilac βαφή χρώμα φυσικό πράσινο ζωντανό μπλε διακόσμηση interior design